top of page

Afslankmassage – Anti-cellulitemassage – Bodycontouring

The all natural way to a beautiful body

contourmassage
anti-cellulitemassage
afslankmassage

Afslankmassage, anti-cellulitebehandeling, contourmassage
Een woordje uitleg over de gebruikte technieken.

De Sveltessa afslankingsmassage

De Sveltessa afslankingsmassage is een stevige intense massage gericht op het stimuleren van de huid, bindweefsel, vetcellen, lymfesysteem en bloedcirculatie. Door de stevige massagetechnieken wordt zowel de toevoer van zuurstof en bouwstoffen bevorderd als de afvoer van afvalstoffen, gifstoffen en vocht. Bij deze afslankingsmassage gaat het niet per se om het verliezen van kilo’s, maar om het verliezen van centimeters. Gemiddeld verliezen mensen na 18 tot 20 sessies tot circa 12,5 cm aan omvang. Maar na 10 sessies is het resultaat al goed merkbaar.

Manuele lymfendrainage

Naast onder ander het vasculair en het zenuwstelsel hebben we ook een lymfenstelsel.

Deze zorgt er onder ander voor het wegleiden van overtollig vocht en afvalstoffen uit ons lichaam. Daarnaast is het lymfestelsel cruciaal voor het bestrijden van ziekteverwekkers en het in stand houden van het immuunsysteem. Werkt het lymfenstelsel niet optimaal dan worden afvalstoffen niet optimaal weggevoerd met kans op vochtophopingen.

Manuele lymfendrainage zorgt ervoor dat de afvalstoffen tussen de 10 en 20x sneller verwijderd worden. Lymfendrainage is een zachte ritmische massagevorm

Maderotherapie

Maderotherapie is van oorsprong een colombiaanse methode van bodycontouring.

 

Door het gebruik van de houten 'tools' wordt het lymfatisch systeem geactiveerd om afvalstoffen en vet af te voeren. Deze therapie verwijdert zowel de oppervlakkige als de dieperliggende cellulitis en geeft je lichaam de gewenste vorm.

Cavitatie

Een cavitatie behandeling is een methode om pijnloos en veilig vet te verliezen. Cavitatie is een zeer nieuwe methode waarmee we overtollig vet definitief kunnen verwijderen op een natuurlijk manier. Tijdens de behandeling worden er namelijk heel gericht (plaatselijk) vetcellen afgebroken. Dit gebeurt met behulp van nieuwe technologie waarbij we gebruikmaken van geluidsgolven om vetcellen te bereiken en geheel pijnloos en zonder ingreep af te kunnen breken.

bottom of page