top of page
Fysiotherapie

Actie: kennismaking (sport)massage 30'

Beste sporter,

Kom gratis kennis maken met onze sportmassages, en ervaar zelf  hoe BodyTouch sportmassage in 2023 ziet

.

In het huidige tijdperk is sportmassage enorm geëvolueerd sinds de vroege jaren 2000.

 

Het gaat verder dan enkel het verlichten van fysieke vermoeidheid; het is een complete benadering geworden. Bij Bodytouch gebruiken we zowel technieken uit de 'gewone' sportmassage als meer geavanceerde methoden zoals deep tissue, fascia release, cupping, iastm, bonesetting,....

Zeker het aanwenden van bonesetting maakt een wezenlijk verschil in de behandeling. Bonesetting is een manuele therapie, gelijkaardig als chiropraxie en heeft als doel om m de anatomische structuren in het lichaam weer in hun oorspronkelijke positie te brengen, spanning en pijn te verminderen, en de mobiliteit te herstellen.

Sportmassage werkt niet alleen preventief, maar biedt ook cruciale ondersteuning aan het lichaam na intensieve belasting en tijdens het herstel hiervan. Ook na kwetsuren kan een sportmassage helpen om het herstel te bevorderen.

Om kennis te maken met onze benadering van sportmassage geven we je nu de kans om onze sportmassages gratis te ervaren.

 

Reserveer nu en ervaar zelf hoe BodyTouch zorgt voor jouw lichaam en geest, met als doel jouw welzijn en topprestaties te optimaliseren.


Of je nu een atleet bent of gewoon een actief individu, onze sportmassage is ontworpen om je te helpen je best te voelen en te presteren op je hoogste niveau.
 

Laat deze kans niet liggen en reserveer hieronder uw gratis kennismakingsmassage
Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.

Deze actie is enkel geldig voor personen die nog geen massage hebben geboekt bij BodyTouch.

De bedoeling is om jou te laten kennismaken hoe wij sportmassage, of beter 'massage voor sporters' zien. Tijdens de massage krijgt u een uitleg en een demonstratie van de 'tools' en de werkvormen die wij gebruiken.

Deze sportmassage is geheel gratis en vrijblijvend.

bottom of page