top of page
Hot Stones Massage

Ervaar de ultieme ontspanning van een hotstone massage!

 

 

Hotstone massage is een populaire vorm van massage waarbij verwarmde stenen worden gebruikt om de spieren te ontspannen en de algehele gezondheid en welzijn te bevorderen. Deze unieke vorm van therapie biedt talloze voordelen voor zowel het lichaam als de geest zoals:

Diepe spierontspanning: De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren, waardoor spanning en stijfheid worden verminderd. Dit helpt de spieren te ontspannen en verlicht pijnlijke knopen en triggerpoints.

Stressvermindering: Hotstone massage staat bekend om zijn kalmerende en ontspannende effecten. De warmte van de stenen, in combinatie met de rustgevende bewegingen van de massage, helpt stress te verminderen en brengt een gevoel van diepe ontspanning teweeg. Dit kan op zijn beurt de slaapkwaliteit verbeteren en de algehele gemoedstoestand positief beïnvloeden.

Verbeterde bloedcirculatie: De warmte van de stenen verwijdt de bloedvaten, wat de bloedcirculatie stimuleert. Dit zorgt voor een betere toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de weefsels en organen, wat op zijn beurt kan bijdragen aan een sneller herstel van het lichaam.

Verlichting van chronische pijn: Hotstone massage kan verlichting bieden bij verschillende vormen van chronische pijn, zoals artritis, fibromyalgie en spierpijn. De warmte en de masserende bewegingen helpen de bloedstroom te verbeteren, wat de pijn kan verminderen en de mobiliteit kan vergroten.

Ontgifting en ontspanning van het lichaam: Door de warmte en de speciale technieken die worden gebruikt bij hotstone massage, wordt het lichaam gestimuleerd om afvalstoffen af te voeren. Dit bevordert de ontgifting van het lichaam en kan bijdragen aan een gevoel van algehele vitaliteit en welzijn.

Verbeterde energetische balans: Volgens de principes van de oosterse geneeskunde kan hotstone massage helpen om de energiebanen in het lichaam in balans te brengen. Het kan blokkades opheffen en de vrije stroom van levensenergie, ook bekend als "qi" of "prana", bevorderen.

 


Boek vandaag nog jouw hotstone massage en geef jezelf een welverdiende traktatie voor lichaam en geest!

bottom of page