top of page

Ons massageaanbod  
Bodytouch, (Sport)massage Vlaamse Ardennen

sportmassage

Sportmassage

Sportmassage vermindert spierspanning en bevordert de flexibiliteit. Dit verbetert op zijn beurt de prestaties, helpt sportblessures te voorkomen en bevordert het herstel. Het is gunstig voor iedereen die aan sport doet, van degenen die net met lichaamsbeweging zijn begonnen tot topsporters..

Maar eveneens wie door zijn job zijn of haar lichaam zwaar belast.

Deep Tissue massage

Diepe weefselmassage of ook wel deep tissuemassage genoemd is het beste om aandacht te schenken aan bepaalde pijnlijke, stijve 'probleemplekken' in uw lichaam. De massagetherapeut gebruikt langzame, opzettelijke slagen die druk uitoefenen op spierlagen, pezen of ander weefsel diep onder uw huid. Hoewel minder ritmisch dan andere soorten massage, kan diepe weefselmassage therapeutisch zijn - chronische spanningspatronen verlichten en helpen bij spierblessures.

Deze massage wordt in combinatie gebruikt met bv therapeutische massage

Duur: 30', 60'

stoelmassage, bedrijfsmassage

Bedrijfsmassage/Stoelmassage

Bedrijfsmassage, stoelmassage  is een massage die op een massagestoel gegeven wordt. De kledij kan aanblijven. Deze massage is gebaseerd op Shiatsu en wordt door talloze bedrijven aangewend om stress te verminderen en werkverzuim tegen te gaan.

hotstone massage

Hotstonemassage

Een hotstonemassage is een massage waarbij gebruikt wordt gemaakt van gladde, platte, verwarmde basaltstenen. Het wordt gebruikt om je te helpen ontspannen en gespannen spieren en beschadigde zachte weefsels door je hele lichaam te verlichten. Tijdens een hotstone-massage worden de gladde, platte, verwarmde stenen op specifieke delen van je lichaam geplaatst daarnaast wordt je gemasseerd met warme olie

Duur: 60, 75'

Therapeutische massage

Therapeutische massage

Therapeutische massage omvat een verscheidenheid aan geavanceerde technieken die de natuurlijke herstellende werking van het lichaam verbeteren. Lichte tot stevige aanraking wordt gebruikt om spanning los te laten, spieren te ontspannen, de bloed- en lymfecirculatie te stimuleren en een gevoel van kalmte te geven. Therapeutische massage kan worden gebruikt als een  aanvulling op de conventionele medische behandeling van ziekte en letsel. Het kan pijn en stress verlichten, de genezing van zacht weefsel bevorderen en het lichaam revitaliseren. Regelmatige massage kan ook de gezondheid verbeteren, ontspanning bieden, spierstrakheid verlichten, angst en spanningen verlichten

.

Voorbeelden zijn rug-, nek-schoudermassage, massage bij fibromyalgie, hoofdpijnmassage, lage rugpijnmassage

contour massage, afslankmassage, anti-cellulite

Afslankmassage

Sveltessa, ook wel bekend als afslankmassage, cellulitemassage, lypossage of contourmassage. Sveltessa is een figuur corrigerende, manuele massage voor de vermindering van cellulite en vetophopingen. Een bijzondere massagevorm die ondersteunt bij figuurverbetering zonder medisch in te grijpen.

 Een gemiddeld omvangverlies van 5 tot 7 cm is, zo is uit onderzoek gebleken, is niet ongebruikelijk. Contour massage helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht. Ook zal men zich energieker voelen na een behandeling.

Sveltessa is een kuur van 10 – 12 behandelingen, welke binnen 5 weken achtereenvolgens gepland dienen te worden om het beste resultaat te verkrijgen. 

ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een massage met olie waarbij ingewerkt wordt op de spieren, de bloedsomloop en de huid. Door zachte massage en knedende bewegingen ontspannen de spieren en verbetert de bloedsomloop. Ontspanningsmassages bevorderen de afvoer van afvalstoffen en zijn zo een echte detox voor uw lichaam. Ook uw huid voelt heerlijk zacht aan na een ontspanningsmassage.

Technieken die bij dit type massage gebruikt worden, zijn onder meer zachte drukkende, knedende en wrijvende bewegingen met de handen. Er gaat altijd voldoende aandacht naar rug en schouders, omdat stress en spanningen zich daar vaak vastzetten.

Duur 30', 60' en 75'

bottom of page