top of page

Welkom bij onze ontspanningsmassages: Ultieme rust en ontspanning voor lichaam en geest

Wil je even ontsnappen aan de dagelijkse stress en spanningen? Bij BodyTouch ben je aan het juiste adres.

 

Wij bieden ontspannende massages die speciaal zijn ontworpen om jouw lichaam en geest te kalmeren en te revitaliseren.

Onze ervaren masseur begrijpt de kunst van ontspanning en creëert een serene omgeving waarin je volledig kunt ontspannen.

 

Of je nu last hebt van spierspanning, vermoeidheid of gewoon even wilt genieten van een moment van rust, onze ontspanningsmassages zijn de perfecte oplossing.

 

Wat maakt onze ontspanningsmassages uniek?

  1. Individuele aandacht: Bij elke sessie staat jouw welzijn centraal. Wij luisteren naar jouw specifieke behoeften en passen de massage aan om aan jouw verwachtingen te voldoen. Geen enkele massage is hetzelfde omdat we begrijpen dat elk lichaam uniek is.      

  2. Technieken van wereldklasse: Ik ben opgeleid in verschillende massagetechnieken, waaronder Zweedse massage, diep weefselmassage, lomi lomi massage, shiatsu en hotstonemassage en pas de technieken toe die het beste bij jouw behoeften passen, zodat je de ultieme ontspanning ervaart.

  3. Kalmerende sfeer: Onze massageruimte is zorgvuldig ontworpen om een rustgevende ambiance te creëren. Zachte verlichting, kalmerende muziek en heerlijk geurende oliën dragen bij aan de totale ontspanning van jouw zintuigen. Stap binnen en laat de wereld even achter je.

  4. Gezondheidsvoordelen: Naast het verminderen van stress en het bevorderen van ontspanning, bieden onze ontspanningsmassages tal van gezondheidsvoordelen. Ze kunnen helpen bij het verlichten van spierspanning, het verbeteren van de bloedcirculatie en het stimuleren van de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam.

Hotstonemassage

Een hotstonemassage is een massage waarbij gebruikt wordt gemaakt van gladde, platte, verwarmde basaltstenen. Het wordt gebruikt om je te helpen ontspannen en gespannen spieren en beschadigde zachte weefsels door je hele lichaam te verlichten. Tijdens een hotstone-massage worden de gladde, platte, verwarmde stenen op specifieke delen van je lichaam geplaatst daarnaast wordt je gemasseerd met warme olie.

bottom of page