Sport- en therapeutische massages

Sportmassage bij BodyTouch voor lopers, fietsers en triatleten.jpg
Sportmassage bij BodyTouch voor vechtsporters, boksen, judo, .jpg
Sportmassage voor krachtsportersbij BodyTouch

SPORTMASSAGE

Als sporter wil je je lichaam zo fit mogelijk houden.

Een sportmassage kan je daarbij helpen.

 

Dit kan zowel voor, na als tijdens (de rust van) een wedstrijd of fysieke inspanning gebeuren. Voorafgaand aan een training of een wedstrijd zal een massage vooral stimulerend van aard zijn. Het lichaam wordt dan vooral geprikkeld en voorbereid op arbeid. Daarbij worden handgrepen wat sneller uitgevoerd.

 

Na het sporten is een massage vooral “sederend” (algehele ontspanning), handgrepen worden dan wat langzamer en wat dieper uitgevoerd.

 

Ook als je geen sporter bent kan een sportmasseur je helpen bij een stijve nek of schouder, pijn in de onderrug of gewoon als ontspanning.

sportmassage.jpg

Deze massagetechnieken bieden trouwens erg veel voordelen voor personen met (chronische) pijnen. Een kwalitatieve massage kan wonderen doen voor rugpijn, hoofdpijn, spierpijnen, etc.

 

Laat ons zeker weten waar we rekening mee moeten houden en wij zorgen ervoor zowel lichamelijk als mentaal volledig kan ontspannen.

THERAPEUTISCHE MASSAGE EN MEDICAL TAPING

Therapeutische massage bij nekpijn, rugpijn, fibromyalgie bij BodyTouch.jpg

Medical taping activeert  lichaamsprocessen waardoor pijn vermindert, spieren worden gestimuleerd, circulatie wordt verbeterd en gewrichtsproblemen verminderen.

Medical Taping heeft ook goede resultaten bij menstruatieklachten en hooikoorts. 

Soms heeft je lichaam last op een bepaalde plaats. Dan kan een  therapeutische massage  wellicht helpen Een therapeutische massage is gericht op specifieke klachten zoals:

  • Lage rugpijn

  • Nek-schouderpijn

  • Beenlengteverschil

  • Houdingsproblemen 

  • Fibromyalgie

  • ....

medical taping bij BodyTouch uw sportmasseur.jpg

Een BodyTouchmassage voor jou?

Het doel van een BodyTouchMassage is om jou helemaal tot rust te brengen en je lichaam optimaal in conditie te brengen maar natuurlijk is dit niet voor iedereen hetzelfde . Net daarom kan ik putten uit een heel arsenaal van technieken, zowel zachte als stevige massagetechnieken. Diverse soorten stretchings- en fasciatechnieken

Geef  gerust jouw voorkeur aan zodat ik jou dat ‘wauw!’ gevoel kunnen bezorgen.

sensueel.jpg