0494 62 59 13

Rue d'Arabie 16

7912 Frasnes-Lez-Anvaing,

Belgium

©2019 by BodyTouch. Proudly created with Wix.com

Sport- en therapeutische massages

Hoewel een ontspanningsmassage al kan zorgen voor relaxatie is het soms nodig om meer gespecialiseerd te werken..

Wellicht wil je zo snel mogelijk terug in topvorm komen na een stevige wedstrijd of training of die stresspijnen die je lichaam in kramp houden laten aanpakken? Met onze sport- en therapeutische massages hebben wij het ideaal antwoord op deze vragen.

 

Sportmassage

Iedereen die regelmatig aan sport doet heeft baat bij een sportmassage. Het voorkomt spierletsels en verhoogt de flexibiliteit. Te strakke en/of te stijve spieren zorgen immers voor een verhoogd risico op blessures.

Een massage kan zowel voor als na het sporten. Voor het sporten zorgt het ervoor dat het uithoudingsvermogen van de spieren groter is. Spieren die vlug gespannen zijn zullen na de massage beter ontspannen. Na het sporten zorgt het voor een vlugger herstel.

Therapeutisch

Een therapeutische massage is gericht op specifieke klachten zoals:

Lage rugpijn

Nek-schouderpijn

Beenlengteverschil

Houdingsproblemen 

Fibromyalgie

....

Vooraf aan de massage wordt er een uitgebreide vragenlijst ingevuld om het probleem zo goed mogelijk te begrijpen en zo de meest efficiënte behandeling te kunnen geven

Medical Taping

Deze tapetechnieken activeren lichaamsprocessen waardoor pijn vermindert, spieren worden gestimuleerd, circulatie wordt verbeterd en gewrichtsproblemen verminderen.

Medical Taping kan zowel samen met therapeutische en sportmassage of afzonderlijk.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now