Sport- en therapeutische massages

Hoewel een ontspanningsmassage al kan zorgen voor relaxatie is het soms nodig om meer gespecialiseerd te werken...

Wellicht wil je zo snel mogelijk terug in topvorm komen na een stevige wedstrijd of training of die stresspijnen die je lichaam in kramp houden laten aanpakken? Met onze sport- en therapeutische massages hebben wij het ideaal antwoord op deze vragen.

 

Sportmassage

Een sportmassage kan zowel voor als na het sporten worden ingezet. Voor het sporten zorgt een massage voor een goede doorbloeding van de spieren en bereidt deze voor op de prestatie die komen gaat. Een sportmassage na het sporten zorgt ervoor dat vocht en afvalstoffen uit de spieren afgevoerd worden en maakt de spieren weer soepel. Een massage zorgt voor minder spierpijn, geeft verlichting en bespoedigt het herstel zodat je zonder spierpijn of vermoeidheid je kunt voorbereiden op een volgende prestatie.

Ook als je geen sporter bent kan de sportmasseur je van dienst zijn bij een stijve nek, schouder, pijnlijke rug of gewoon als ontspanning.

 

Tapen en bandageren

De sportmasseur kan je ook helpen door bijvoorbeeld je pijnlijke enkel voor de sportieve activiteit in te tapen, zodat je spieren en banden worden ondersteund.

 

Informeren en adviseren

Op basis van de persoonlijke situatie van de sporter stelt een sportmasseur een stappenplan op zodat de massage het beste aansluit op je sportieve activiteiten. Bij klachten kan een sportmasseur het advies geven om een fysiotherapeut, (huis)arts of sportarts te bezoeken.

Therapeutisch

Een therapeutische massage is gericht op specifieke klachten zoals:

Lage rugpijn

Nek-schouderpijn

Beenlengteverschil

Houdingsproblemen 

Fibromyalgie

....

Vooraf aan de massage wordt er een uitgebreide vragenlijst ingevuld om het probleem zo goed mogelijk te begrijpen en zo de meest efficiënte behandeling te kunnen geven

Medical Taping

Deze tapetechnieken activeren lichaamsprocessen waardoor pijn vermindert, spieren worden gestimuleerd, circulatie wordt verbeterd en gewrichtsproblemen verminderen.

Medical Taping kan zowel samen met therapeutische en sportmassage of afzonderlijk.

0494 62 59 13

Rue d'Arabie 16

7912 Frasnes-Lez-Anvaing,

Belgium

©2019 by BodyTouch. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now