top of page
header (2).jpg

EEN MASSAGE IN ONZE PRAKTIJK TE
SAINT-SAUVEUR

Graag ontvang ik u in mijn praktijk te Saint-Sauveur

Gelegen in een oase van rust op de grens van Vlaanderen en Wallonië. De ideale plaats om tot rust te komen van het hectisch dagelijks bestaan.

Bij BodyTouch ben je verzekerd van een massage die echt impact maakt. Geen oppervlakkig gekietel, maar een intensieve behandeling die je spieren weer soepel maakt. Want laten we eerlijk zijn, wie heeft er nu iets aan een massage waarbij je alleen maar over de huid gestreeld wordt?

Of je nu kiest voor een ontspannende massage om even helemaal tot rust te komen, of een sportmassage om vervelende pijnklachten en stramme spieren te verhelpen, bij BodyTouch ben je aan het juiste adres. Onze ervaren massagetherapeut weet precies hoe diep hij in de vastzittende en pijnlijke spieren moeten werken. En ja, dat kan tijdens de behandeling wel eens wat pijnlijk zijn. Maar wees gerust, dat is volkomen normaal en het resultaat mag er zijn.

Na de massage kan je misschien nog 1 à 2 dagen last hebben, net zoals je spierpijn krijgt na een stevige sportsessie. Maar daarna zal je je stukken beter voelen dan daarvoor en zal je voor lange tijd verlost zijn van je pijnklachten en stramme spieren. 

Kies voor BodyTouch en ervaar de kracht van een massage die écht het verschil maakt.

Uw mening telt

Bij ons staat jouw comfort centraal. Tijdens de massage is het altijd mogelijk om aan te geven of je de druk liever iets harder of juist zachter wilt. Wij begrijpen dat iedereen verschillende behoeften heeft en daarom stemmen we elke massage persoonlijk op jou af.

Op deze manier kunnen wij garanderen dat jij telkens weer kunt genieten van een ontspannende en hoogwaardige BodyTouch-massage.

Zwarte steenmassage
bottom of page