top of page

Bedrijfsmassage / Stoelmassage

We helpen bedrijven met het verminderen van nek-, rug- en schouderklachten. Tevens zorgen we ervoor dat het stressniveau van de werknemers daalt terwijl de vitaliteit en motivatie op de werkplek stijgt.

stoelmassage
massage

Stoelmassage is een mix van ontspanningsmassage en acupressuur. Je neemt plaats op een speciale stoel waar je gedurende 20 minuten op je kledij wordt gemasseerd.

Bedrijfsmassage levert een belangrijke bijdrage aan de productiviteit en werkbeleving van de werknemers. Met een goed vitaliteitsbeleid blijven de medewerkers en je bedrijf gezond.

Het effect van stoelmassages

​Stoelmassages worden regelmatig ingezet als onderdeel van het vitaliteits- of gezondheidsbeleid bij diverse organisaties. Vaak wordt door het management van organisaties gevraagd wat de effectiviteit van stoelmassages is. Om hier antwoord op te geven is door Helder Werk, een Nederlands bedrijf die stoelmassages aanbiedt, bij een groot aantal opdrachtgevers in de afgelopen 10 jaar onderzoek gedaan naar de beleving van de medewerkers over de effectiviteit van stoelmassages. Het totaal aantal medewerkers dat mee heeft gewerkt aan de onderzoeken bedraagt 1.600.

Hoeveel tijd heb je nodig voor een massage op het werk?

Voor een stoelmassage mag je reken op 15' per deelnemer en 5' tussen de deelnemers. Een massage op een massagetafel kan variëren van 30' tot 60'.

De voordelen van een massage in uw bedrijf

Een massage is ideaal om de werkstress bij jouw medewerkers zowel te verlichten als te voorkomen. Rug-, nek- en schouderklachten zijn vaak het gevolg van langdurig bureauwerk en het omgaan met stress. Dit kan zorgen voor chronische pijnen en werkverlet. Massage kan deze klachten verhelpen en zo het ziekteverzuim verlagen. Tevens is het algemeen bekend dat massage zorgt voor een opgewekter stemming.

Ondanks dat bedrijfsmassages vaak kort en krachtig zijn, streven wij er nog steeds naar om iedereen individueel de beste massage-ervaring te geven. Je medewerkers zullen 100% genieten van hun massage.

Bedrijfsmassage, éénmalig of regelmatig?

Regelmatig een massagesessie organiseren heeft dan gezondheidsvoordelen ook op langere termijn en resulteert dikwijls in een positiever werksfeer en minder ziekteverzuim.

Wat heb ik nodig?

Wij brengen alles mee, van massagetafels of massagestoel tot hygiënisch materiaal. Wij hebben enkel een ruimte nodig waar we ongestoord onze massage kunnen geven.

Info of proefmassage aanvragen? Prijzen en offerte worden op aanvraag doorgestuurd.

Bedankt voor de inzending!

Bedrijfsmassage als cadeau

Een bedrijfsmassage wordt meestal op het bedrijf zelf gegeven maar ja kan er ook kiezen om een werknemer te verrassen met een massage. Voor zijn of haar verjaardag, voor een zwangerschap, voor x-jaren dienst of pensioenering of....  Reden genoeg. Dit kan door je werknemer een cadeaubon te geven

Je kan je cadeaubon hieronder bestellen. Dit kan voor een massage van 30', 60' en 75'

bottom of page