top of page
banner wouter_edited_edited_edited.jpg

Ontspan en herstel met een sportmassage
tevens sterk aangeraden voor niet-sporters 

Bij BodyTouch is sportmassage veel meer dan alleen ontspanning; het is een krachtige manier om spiervermoeidheid te verminderen na activiteit, zwelling te verminderen en ongewenste spierspanning los te laten. Het draagt ook bij aan het vergroten van flexibiliteit en dient als een effectief middel om blessures te voorkomen.

 

We gebruiken naast de traditionele massagehandelingen tevens geavanceerde technieken zoals cupping, iastm, fascia release, deep tissue en bonesetting.

Het is dan ook evident dat al onze behandeling op maat zijn en aangepast zijn aan de noden en behoeften van dit moment.

 

Sportmassage is niet alleen voor topsporters, maar kan ook nuttig zijn voor gewone mensen die veel zitten of staan tijdens werk of veel aan een bureau werken. Het kan helpen om pijn in de nek, rug of knieën te verminderen door spieren te ontspannen en flexibeler te maken.

 

Het is  een fabel dat sportmassage pijnlijk moet zijn om efficiënt te zijn. Soms kan het inderdaad gevoeliger zijn dat een ontspanningsmassage maar uw therapeut communiceert met u zodanig dat u kan aangeven wat dragelijk is.

Of je nu een professionele atleet bent of regelmatig sport als hobby, onze sportmassages bieden de perfecte ondersteuning om het maximale uit jezelf te halen.

Voor wie is een sportmassage?

  • Sporters vóór en na sportieve prestaties. De sporter wordt fysiek en mentaal voorbereid op het leveren van prestaties. Na de wedstrijd om zo snel mogelijk weer gerecupereerd te zijn en opnieuw de gewenste volumes te kunnen trainen.

  • Niet-sporters in combinatie met andere massagevormen om lichamelijke klachten verminderen.

Wacht niet langer en geef je lichaam de verzorging die het verdient. Maak vandaag nog een afspraak bij BodyTouch en ervaar de voordelen van een professionele sportmassage.

Sportmassage kan zowel voor, tijdens of na een sportevent gegeven worden.

Wil je BodyTouch inhuren om je op locatie te verzorgen, neem dan heel zeker contact met ons op.

bottom of page