OVER MIJ

Rond 2000 had ik het geluk om de weldaden van massage te ontdekken. Wat begon met een basiscursusje werd een ware passie. Verschillende opleidingen volgden. Ondertussen kon ik als freelancer een schat van ervaring op  doen in verschillende wellnesscentra. In 2018 startte ik mijn massagebedrijf BodyTouch waar ik massages geef  die afgestemd zijn op de noden en wensen van mijn klanten. Tevens verzorg ik stoelmassages voor bedrijven en evenementen.

Na mijn studies als maatschappelijk werker verdiepte ik mij in verschillende coachopleidingen.  Dit samen past in mijn visie dat lichaam en geest niet gescheiden zijn maar als geheel moeten worden gezien.

Elk mens is anders, elke dag is anders. Daarom werk ik niet met vaststaande patronen of riedeltjes. De kwaliteit van aanraking wordt versterkt door zowel vakkennis als het intuïtief aanvoelen van wat jouw lijf nodig heeft. Hier. Nu. En dat heeft effect op je voor en na de sessie.

De kwaliteit van aanraking heeft mijn prioriteit. Daarom beweeg ik met zorg en aandacht, soms zacht, soms stevig, maar altijd met bewustzijn. Ik streef naar een gevoel van geborgenheid, dat je helpt jezelf totaal over te geven en ultieme ontspanning te ervaren.

0494 62 59 13

Rue d'Arabie 16

7912 Frasnes-Lez-Anvaing,

Belgium

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste aanbiedingen?

volg ons.jpg

    ©2019 by BodyTouch. Proudly created with Wix.com

    This site was designed with the
    .com
    website builder. Create your website today.
    Start Now