OVER BODYTOUCH

Hoe het begonnen is...

Rond 2000 had ik het geluk om de weldaden van massage te ontdekken. Wat begon met een basiscursusje werd een ware passie. Verschillende opleidingen volgden. Ondertussen kon ik als freelancer een schat van ervaring op  doen in verschillende wellnesscentra. In 2018 startte ik mijn massagebedrijf BodyTouch waar ik massages geef  die afgestemd zijn op de noden en wensen van mijn klanten. Tevens verzorg ik stoelmassages voor bedrijven en evenementen.

Ondertussen heb ik enorm veel ervaring opgedaan met zowel relaxatiemassages als met sportmassages en medical taping

Na mijn studies als maatschappelijk werker verdiepte ik mij in verschillende coachopleidingen.  Dit samen past in mijn visie dat lichaam en geest niet gescheiden zijn maar als geheel moeten worden gezien.

 

Het zou mij een plezier doen om ook u te laten genieten  van één van onze heerlijke massages.

ikke.jpg

Elk mens is anders, elke dag is anders. Daarom werk ik niet met vaststaande patronen of riedeltjes. De kwaliteit van aanraking wordt versterkt door zowel vakkennis als het intuïtief aanvoelen van wat jouw lijf nodig heeft. Hier. Nu. En dat heeft effect op je voor en na de sessie.

De missie van BodyTouch

De kwaliteit van aanraking heeft mijn prioriteit. Daarom beweeg ik met zorg en aandacht, soms zacht, soms stevig, maar altijd met bewustzijn. Ik streef naar een gevoel van geborgenheid, dat je helpt jezelf totaal over te geven en ultieme ontspanning te ervaren.

Om de kwaliteit te garanderen school ik mij voortdurend bij zowel  rond ontspanningsmassages als sport- en therapeutische massages. als aanverwante technieken zoals medical taping en myofaciale technieken.

Omdat jij als klant het belangrijkste is voor mij is het dan ook mijn doel jou de beste massage ervaring te geven!

Bindweefsel-massage-3.jpg
ontspanningsmassage bij bodytouch

Wil jij ook genieten van een massage van BodyTouch?

Aarzel zeker niet om ons te contacteren, wij verwachten jou

knop.png