top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverFranky Luca

Wat hebben Naomi Campell, Dua Lipa, Selena Gomez en BodyTouch gemeen?

Ontdek de geheime schoonheidsroutine van de sterren: Naomi Campbell, Dua Lipa, Selena Gomez en BodyTouch hebben allemaal één ding gemeen - hun liefde voor Maderotherapie als het geheime wapen om er absoluut fantastisch uit te zien.


Stel je voor dat je je lichaam opnieuw kunt vormgeven, overtollig lymfevocht kunt afvoeren, je spieren kunt ontspannen en zelfs die vetcellen kunt aanpakken die verantwoordelijk zijn voor die vervelende "sinaasappelhuid". Dit is slechts het topje van de ijsberg als het gaat om de voordelen van Maderotherapie, een traditionele massagetechniek uit Colombia die gebruikmaakt van de kracht van houten gereedschappen.
Wat eens alleen populair was in salons in de Verenigde Staten, verovert nu ook Europa. Maderotherapie is een niet-invasieve en natuurlijke behandeling die al na slechts 5 sessies zichtbare resultaten oplevert. En bij BodyTouch gaan we nog een stap verder.

Bij BodyTouch hebben we de kunst van Maderotherapie geperfectioneerd door het gebruik van houten instrumenten te combineren met manuele technieken. Dit creëert een nog effectievere afvoer van lymfestoffen, waardoor je lichaam er op zijn best uitziet en aanvoelt.Maar er is meer. Naast het vormgevende effect op je lichaam, biedt Maderotherapie ook een rustgevende ervaring. Terwijl je geniet van de behandeling, zul je merken dat stress en spanning plaatsmaken voor pure ontspanning. Stap naar buiten bij BodyTouch en voel je als een ware ster, volledig ontspannen en vol zelfvertrouwen.


Waar wacht je nog op? Laat je verwennen met de Maderotherapie-behandeling waar de sterren bij zweven. BodyTouch verwelkomt je graag om je lichaam te transformeren en jezelf te trakteren op het ultieme schoonheidsgeheim dat de beroemdheden al jaren omarmen.19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page