afslankmassageman.jpg
belly.jpg
afslankmassage.jpg

Afslankmassage – Anti-cellulitemassage – Bodycontouring

The all natural way tot a beautiful body

De afslankmassage – anti-cellulitemassage bij BodyTouch is een stevige massage die ervoor zorgt dat u een slanker figuur krijgt en de cellulite sterk verminderd.

 

Om een optimaal resultaat te krijgen wordt de massage in een traject van ongeveer 5 weken gegeven met 2 beurten per week. Doordat ieder lichaam anders reageert kan het mogelijk zijn om in de eerste twee weken maar 1 x een massage te ondergaan.

 

Deze massage zorgt ervoor dat er een betere doorbloeding is en dat vetophoging wordt afgebroken. Op die wijze krijg je terug een strakker huid.

 

Om nog een beter resultaat te krijgen wordt er tijdens de sessie ook manuele lymfedrainage gegeven. De lymfen zorgen voor de afvoer van afvalstoffen. De lymfendrainage zorgt ervoor dat de afvalstoffen tijdens de afslankmassage sneller (tot 20x) worden afgevoerd.

 

Let wel! Dit is geen ontspanningsmassage. Deze massage kan, zeker in het begin, als pijnlijk worden ervaren.

 

De resultaten van deze massage kunnen variëren maar een gemiddelde omvangverlies van ongeveer 12cm is haalbaar. De meeste dames merken dat zij één tot twee kledingmaten kleiner kunnen dan voordien.

 

Het beste resultaat wordt behaald in een combinatie met een gezonde levensstijl. (Bewegen, voeding, rust).

Deze bijzondere massage ondersteunt je bij figuurverbetering zonder medisch in te grijpen. Het is een combinatie van verschillende technieken, speciale massagetechnieken, cupping, manuele lymfedrainage, pakkingen,...