top of page
Zwangere fotografie

Zwangerschapsmassage

Deze massage is helemaal aangepast aan de zwangerschap met extra aandacht voor eventuele ongemakken. De massage gebeurd in rug- en zijlig ondersteund door kussens voor een optimaal comfort . Zo kan jij en je baby volledig tot rust komen en samen genieten.

Wat zijn de voordelen van een zwangerschapsmassage?

  • Betere slaap. Zwangere vrouwen die regelmatig een massage krijgen slapen beter, en dat is goed voor je algemene welzijn tijdens de zwangerschap.

  • Ontspanning. De handelingen tijdens een zwangerschapsmassage zorgen voor het vrijkomen van chemische stoffen in je lichaam, zoals oxytiocine (gelukshormoon), die kunnen leiden tot een heerlijk ontspannen gevoel. Tijdens een massage wordt ook vaak het stresshormoon cortisol verlaagd. En een ontspannen mama, is een ontspannen baby!

  • Verlichting van pijn. Je kunt tijdens de zwangerschap last krijgen van rugpijn, bekkenpijn en pijn in je benen, en een massage kan dan uitstekende verlichting bieden, vooral als je het regelmatig doet.

  • Verbeterde bloedcirculatie. Tijdens een massage verbetert je bloedcirculatie en lymfenstelsel, waardoor je afvalstoffen beter kwijt kunt.

Onze zwangerschapsmassage is ook te boeken 'aan huis'. Wij komen met plezier naar je toe om jou een onvergetelijk genietmoment te bieden

Contacteer ons via frankyluca@hotmail.com of sms/tel 0494 625 913

bottom of page