top of page

Gezichtsmassage en behandelingen

Gezichtsbehandeling

Jouw behandeling voor een ontspannend en stralend gezicht

Ontdek onze revitaliserende gezichtsmassages! Deze weldadige behandeling stimuleert niet alleen de doorbloeding, waardoor huidproducten effectiever worden opgenomen en afvalstoffen grondig worden afgevoerd, maar vermindert ook opmerkelijk donkere kringen en wallen rondom je ogen.

Huidverslapping en rimpels, zijn vaak het resultaat van gespannen spieren die de optimale bloedstroom naar je huid belemmeren. Onze gezichtsmassage ontspant deze spieren, bevordert de doorbloeding en werkt doeltreffend tegen rimpelvorming.


 

De behandeling begint met een grondige reiniging van je huid, gevolgd door een lymfendrainage om afvalstoffen te verwijderen.

 

Vervolgens geniet je van een massage waarbij verschillende technieken, zoals zachte strijkingen, knedingen , worden toegepast. De intensiteit van de knedingen wordt aangepast aan specifieke gebieden, waardoor de doorbloeding wordt geoptimaliseerd en rimpels worden verminderd.

Ter afsluiting verwennen we je met een ontspannend masker, gevolgd door een hydraterende crème om de behandeling perfect af te ronden. Ervaar de ultieme verjonging en gun jezelf een stralende, ontspannen huid!

Tijdens de duur van het masker kan je genieten van een korte hand of voetmassage naar keuze.

bottom of page